MaleneSund

MaleneSund

| Fitnesswannabe|

Singin' in the rain

 • 13.06.2016, 01:26
BGkoNlBCJ3B

Guten Tag! Årh, for en herlig helg det har vært! På fredag tok professorene våre Siri og meg med på Ohio Theatre hvor de hadde visning av "Singin' in the rain". Jeg hadde sett filmen en gang før, men det er noe helt annet å se en slik klassisk film i en setting som dette! Innsiden var aldeles nydelig, og minnet nesten mer om en britisk katedral enn et amerikansk teaterhus. I går så samlet vi (nesten) alle de fantastisk fine menneskene vi har blitt kjent med i løpet av disse 3 månedene, og hadde en knakanes fin kveld ute på byen her i Columbus. En mer tilfeldig gjeng med søtinger skal du lete lenge etter, haha! Jeg merker jeg faktisk er lemster i magemusklene i dag (som er godt gjemt <3) etter å ha ledd i hele går kveld. 

video:img3839
 
 


I dag var derimot ikke like festlig.. Jeg blir utrolig sjelden dårlig dagen derpå, men i dag var jeg ganske så redusert ja.. Så i sofaen har jeg vært, og i sofaen skal jeg bli. Og om bare en liten time er det ny episode av Game of Thrones - spennanes, spennanes! 

-M

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

 • Jeg er ei jente på 22 år som kommer fra det blide Sørlandet og er nesten ferdig med en bachelor i Bioingeniør ved NTNU.

  Instagram - malenefsund

  Bloggsøk

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Design fra RRH Webdesign
  hits